Wandelen in het Horsterwold, Zeewolde

Vanmiddag ben ik even – nou ja, “even” was wat langer, want de A6 is afgesloten en alles eromheen zat muurvast – naar het Horsterwold gereden. Daar heb ik eerst op mijn gebruikelijke stek een wandeling gemaakt, maar toen ik terug kwam bij de auto, had ik nog niet echt genoeg gehad, dus ben ik een stukje verderop nog een keer gestopt. Daar is het veel wijder opgezet en zie je ook meer van de natuur. Ik kwam zelfs een vosje tegen die best wel dichtbij kwam (relatief). Toen ik moest hoesten, was hij wel meteen verdwenen.

Het was er heel rustig, ik ben alleen iemand met een stel honden tegen gekomen. Ik denk dat deze stek mijn nieuwe vaste stek wordt, er liggen namelijk ook vrijwel geen stenen, waardoor het wandelen op blote voeten geen enkel probleem is.

Ik heb weer even wat vitamine D opgevangen en ik heb heerlijk gewandeld. Helaas morgen niet, maar volgende week nog maar een keer!

Scroll to Top