Veertien en zeven

Het is veertien jaar geleden dat we elkaar voor het eerst zagen in het zwembad in Almere Buiten. Het is zeven jaar geleden dat wij elkaar het jawoord gaven in het bijzijn van slechts onze getuigen en een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Onze eerste afspraak was in het zwembad op 29 januari 2002. Saskia ging regelmatig zwemmen en ik eigenlijk ook wel en tijdens één van onze vele chats besloten we dat we net zo goed samen konden gaan zwemmen. Waarom niet? Sindsdien hebben veel mensen zich afgevraagd waarom we zo gek waren bij ons eerste afspraakje af te spreken in een zwembad. Voor mij is het nooit gek geweest en we hebben er erg van genoten.

Zeven jaar geleden trouwden we in het geheim. Op kantoor had ik alleen mijn baas ingelicht. We gingen eind van de ochtend naar het stadhuis. Onze getuigen waren er al, een goede vriend van mij met zijn toenmalige vriendin en een vriendin van Saskia. Terwijl wij elkaar het jawoord gaven, werd er door de post bij familie en vrienden een kaartje afgeleverd. Een kaartje waarop stond dat wij getrouwd waren, maar deze kwam aan op 1 april.

We hoorden later dat er in de familie wel wat rondgebeld was om te achterhalen of het nou echt was of een grap.

Het was écht en zeker geen grap. Inmiddels hebben we de rest van ons plan ook uitgevoerd. We hebben een huis, twee geweldige kinderen en we genieten elke dag van elkaar, zowel als echtpaar als gezin.

Saskia plaatste een foto van het moment dat ik mijn handtekening zette. Intussen heeft niemand er nog twijfels over. En dat is maar goed ook, want wij gaan nog wel eventjes door samen!

Ik hou van je schat! 😍

Scroll to Top