Stille Kern, Horsterwold, Zeewolde deel 2

Vandaag ben ik weer naar de Stille Kern geweest, maar deze keer naar de parkeerplaats aan de Flediteweg die nu weer open is. Het was niet heel druk, er stonden maar een paar auto’s. Het merendeel van de bezoekers kwam ik al op het pad tegen dat grenst aan de parkeerplaats. Het pad is vrij breed, dus dat was geen probleem:

Vanaf de “Circle of Life” ben ik naar beneden gegaan met de trap en daar begint ook een pad. Dat pad ben ik gevolgd, echter kwam ik bij de andere parkeerplaats aan de Flediteweg uit. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Halverwege was er een splitsing, dus ik ben weer een stukje terug gewandeld en heb de andere kant gekozen. Tot mijn vreugde is dat pad door het hele gebied heen en kwam ik uiteindelijk aan de andere kant van het gebied terecht waar het pad ook is naar de parkeerplaats aldaar. Daar had ik natuurlijk niets te zoeken, dus ik heb dit pad verder gevolgd en zo ga je helemaal langs de buitenranden terug naar het beginpunt. Onderweg heb ik heel veel mooie plekjes gezien en het toetje was een kudde wilde paarden:

Dit is de rest van de foto’s:

Scroll to Top