Efteling, verjaardag opa

Vanmorgen waren we al om 08:45 onderweg richting Kaatsheuvel. Eerst snel even de banden opgepompt en getankt en toen kon de reis beginnen. De kids keken er al weken naar uit, vandaag gingen we naar De Efteling om de verjaardag van Opa Michael te vieren.

Het spookhuis was wel leuk, al vond Imar het laatste stukje in het donker wel eng. Daarna hebben we diverse andere attracties gedaan en dat viel wel in goede aarde. We hebben lekker koffie gedronken met een appelflap en daarna nog meer attracties, patat en een snack (en een soepje voor Saskia).

Vila Volta was een beetje teveel van het goede voor Imar. Ik herinnerde me dat het huis om je heen draait, maar je zelf stil blijft hangen. Dat is in zekere zin ook zo, maar ik was vergeten dat de bankjes wel in een stand komen te staan waardoor je het gevoel hebt eruit te vallen. Dat vond Imar dus niet zo leuk, die zal hij voorlopig niet nog een keer doen 🙂

We hebben afgesloten met het Sprookjesbos en toen was het tijd om naar huis te gaan, niet in de laatste plaats omdat het park ook dicht gaat.

We hebben nog even lekker bij de McDonalds gegeten onderweg naar huis toe. Het was een geslaagde dag!

Scroll to Top