Hier vind je mijn / onze belevenissen

Vanmiddag zijn we naar Joure gereden (uurtje rijden) om lekker te zwemmen bij Swimfun. Imar heeft hier eens gezwommen met zijn wedstrijdzwemmen groep en dat beviel hem wel. Sindsdien zijn wij er ook geweest en komen we zo nu en dan hier zwemmen. We zijn van de wildwaterbaan geweest, de glijbanen en...

Continue reading...

Zwemmen

zwemmen

Vandaag waren we lekker zwemmen bij "De Koploper" in Lelystad. De mat is veelvuldig gebruikt en we hebben ons prima vermaakt. Onderweg naar huis konden we nog mooi de zon fotograferen.

Imar was met de Wedstrijdzwemmen groep naar een zwembad geweest in Joure om vrij te zwemmen. Hij was daar zo vol van dat we hebben besloten om er zelf ook maar een keer heen te gaan. Dat hebben we gedaan en het golfslagbad en de glijbanen en bubbelbad is zeker iets wat in de smaak valt. Imar was all...

Continue reading...

Even lekker gezwommen bij De Koploper in Lelystad.

Even lekker gezwommen en het 'kasteel' moest ook op de foto...

Als het zo warm is als op het moment, proberen we iedere dag even te zwemmen. Niet in het zwembad, maar gewoon lekker bij het strand vlak bij huis.

Zwemmen

zwemmen

Als Imar op kamp is, wil Tialda ook wat leuks doen. Dat was vandaag met papa en mama naar het zwembad De Koploper en daar heeft ze als een gek over de mat gerend!

Ik heb even lekker gewandeld en daarna zijn we met z'n allen naar het strand geweest om te zwemmen. Het was heerlijk!

Zwemmen

zwemmen

We hebben lekker gezwommen bij De Eemhof, lang geleden dat ik daar ben geweest!

Zwemmen

zwemmen

Lekker zwemmen bij De Koploper. Het buitenbad was ook open en de glijbaan buiten is best leuk!

We zijn lekker wezen zwemmen bij het strandje bij het Naarderbos. We hebben natuurlijk ook een kasteel gemaakt met een heuse slotgracht eromheen.