Hier vind je mijn / onze belevenissen

We hebben vamiddag met ons drietjes een lekkere boswandeling gemaakt. Het was heerlijk weer, al begon het op het eind wel een beetje te spetteren, maar daar hadden we geen last van.

We kwamen ook nog een groepje wilde paarden tegen:

Vanmiddag ben ik even - nou ja, "even" was wat langer, want de A6 is afgesloten en alles eromheen zat muurvast - naar het Horsterwold gereden. Daar heb ik eerst op mijn gebruikelijke stek een wandeling gemaakt, maar toen ik terug kwam bij de auto, had ik nog niet echt genoeg gehad, dus ben ik een st...

Continue reading...

Dit jaar hadden we niet zo'n zin om in de kou te staan, dus zijn we niet naar het bevrijdingsfestival geweest. In plaats daarvan hebben de kids lekker met hun vriendjes gespeeld in de wijk, is Saskia even wezen wandelen (naar de supermarkt weliswaar) en ik ben even naar het Horsterwold geweest voor...

Continue reading...

Ik ben even wezen wandelen in het Horsterwold. Eerst op mijn vaste stek, maar daarna heb ik nog een heel nieuw stuk bos gevonden waar je ook heerlijk kunt wandelen.

Even een lekkere wandeling gemaakt, het is best warm zo in het zonnetje!

De kids wilden graag even naar Soest om daar in het zand te spelen. Ik wilde ook wel even wandelen, dus zijn we met z'n drieen even die kant op geweest. Het was heerlijk!

Het is lekker weer, het zonnetje is er zelfs bij gekomen en we hebben allemaal een fiets. Dat kan maar één ding betekenen, tijd om naar het park te gaan en lekker te spelen en te genieten!

Ondanks dat ik me ziek voel, ben ik toch even gaan wandelen. Dat is tenslotte over het algemeen wel goed voor de gezondheid om even te bewegen en buiten te zijn.

Een hele korte wandeling...

Even van de buitenlucht genieten...

Even lekker wandelen...

Even lekker gewandeld!

Er gaat niets boven 's avonds even een wandeling maken. Vaak doe ik dat gewoon in de wijk. Wel op blote voeten meestal, tenzij het heel koud is!

Ik was vanmiddag wandelen en zo had het wel zin dat ik op blote voeten liep, want het was nogal nat en modderig. Dat maakte het niet minder leuk, het is niet koud en zonder schoenen is het geen enkel probleem.

Ik ben vanmiddag even lekker wezen wandelen. Het leverde mooie plaatjes op met de schaduwen en de blauwe lucht.

Ik heb even lekker gewandeld met Tialda. Tialda is ook op blote voeten gegaan, net als ik. Wel moet ze nog even leren dat als er veel steentjes liggen je even voorzichtig moet zijn met het neerzetten van je voeten. Nu schreeuwde ze de halve straat wakker :-)

Even lekker gewandeld. Lekker op blote voeten, het gaat steeds beter en ik wordt ook steeds sneller.

Deze keer ben ik niet met de auto er op uit gegaan, maar op de fiets. Zo kon ik ook lekker wandelen, maar kost het geen brandstof, vervuiling en geld :-)

Ik heb nu sokken voor buiten, maar er gaat niets boven een lekkere boswandeling op blote voeten.

Prima deal toch? De kids lekker spelen in het zand en wij wandelen...

Je kunt makkelijk parkeren op de parkeerplaats in Soest zuid. Van daaruit loop je zo de heide op. Het is voornamelijk zand omringd door bomen. Het is best groot, als je helemaal naar de andere kant loopt en weer terug ben je ruim een uur onderweg. Wij gaan er vaak wandelen. De kids vinden het zand...

Continue reading...

Even lekker wandelen, het is eigelijk heerlijk weer!

Vanmiddag heb ik even lekker gewandeld en genoten van de rust en de vogeltjes.

Vandaag mochten de kids bepalen wat we gingen doen. Dat was eerst wandelen, toen naar de sluis. Bij deze! :-)

Vandaag ben ik eens ergens anders heen gegaan om te wandelen. Verandering van spijs doet eten.... :-)