Hier vind je mijn / onze belevenissen

Het is nog maar net lekker weer en het water is nog koud, maar het strandseizoen is wat ons betreft weer begonnen. We hebben al een mooi zandkasteel gemaakt!

Ondanks het feit dat niet iedereen zich heel erg lekker voelt, zijn we toch even naar buiten geweest om een frisse neus te halen. We hebben bij de sluis bij Ijmuiden gekeken, al was daar niet heel te beleven en daarna lekker gewandeld aan het strand. Zelfs even met de voetjes in het water geweest, a...

Continue reading...

Strand

strand

Na het pannenkoeken eten en spelen nog even snel een stukje zwemmen bij het strand, het KAN in Almere en dan doen we het ook! :-)

Strand

strand

We zijn even lekker naar het strand geweest. Tialda voelde zich duidelijk niet zo lekker, die heeft een tijd op een handdoek zitten lezen.

Strand

strand

Even lekker gezwommen en gespeeld op het strand...

Strand

strand

Toen we het strand op liepen, werden we gewaarschuwd dat het zo gaat regenen door mensen die er net vandaan kwamen. Ik weet niet wat het probleem is, nat worden we toch wel als we het water in gaan. Er was wel een dreigend luchtje, maar we hebben er geen last van gehad.

Even lekker gezwommen en het 'kasteel' moest ook op de foto...

Als het zo warm is als op het moment, proberen we iedere dag even te zwemmen. Niet in het zwembad, maar gewoon lekker bij het strand vlak bij huis.

Strand

strand

Even lekker aan het strand gewandeld...

Strand

strand

Weer lekker gezwommen, het was druk op het strand vandaag!

Strand

strand

Even lekker zwemmen, deze keer ben ik rechtstreeks naar het strand gefietst en heb ik even lekker gezwommen. Wat hebben we toch een mazzel met een strand zo dicht bij huis.

Strand

strand

Ik heb even het strand bezocht op de fiets. Toch wel een voordeel van het naaktstrand, je hoeft je zwemkleding niet mee te nemen en kan dus op het moment zelf besluiten of je wel of niet het water in gaat :-)

Ik heb even lekker gewandeld en daarna zijn we met z'n allen naar het strand geweest om te zwemmen. Het was heerlijk!

Strand

strand

Ik ben even wezen fietsen. Dit keer naar het strand en ongepland ben ik ook even wezen zwemmen. Dat gaat prima op het naaktstrand, ook als je geen handdoek bij je hebt. Na het zwemmen gewoon nog even een rondje wandelen, aankleden en weer terug op de fiets :-)

We hebben een zandkasteel gemaakt en Imar kan nu goed van het klimrek af glijden, net als een brandweer, langs de paal.

We zijn even lekker naar het strand geweest van Naarden. De kids lekker spelen, wij even lekker liggen in de zon.

Tialda wilde even spelen op het strand, ik wilde wel even wandelen. Dat hebben we in die volgorde gedaan. Tot slot zijn we nog even naar de sluis geweest waar we mazzel hadden, want de brug ging net open.

Alweer lekker spelen op het strand, de kids vinden het echt geweldig en wij vermaken ons ook wel.

We zijn even naar het strand geweest in Naarden. Even lekker met zand spelen en papa en mama konden even lekker zitten en kletsen.

Imar wilde wel even naar het strand om daar met het zand te spelen. We zijn ook nog even het water in geweest, al is het te koud om echt te zwemmen. Daarna wilde hij naar de sluis om daar even te kijken en dat hebben we dan ook gedaan.

Strand

strand

De vakantie op een vakantiepark is dan wel ten einde, maar de schoolvakantie nog niet. Vandaag hebben we lekker doorgebracht op het strand!