Hier vind je mijn / onze belevenissen

De kids wilden graag even naar "De graafmachinespeeltuin", Speelhaven van stichitng de Schoor in Almere Haven. We zijn dus even op de fiets die kant op gereden en er is druk gespeeld. Het begon een beetje te spetteren, maar gelukkig had ik bescherming bij me :-)

Fietsen

fietsen

Tijdens de meivakantie werk ik halve dagen. Zo ben ik in de middag vrij en kunnen we als gezin - of soms alleen - even genieten. De laatste dagen ben ik lekker aan het fietsen. Ondanks dat het zo warm is, is het fietsen heerlijk, al moet ik wel oppassen niet te lang in de zon te rijden.

Het is lekker weer, het zonnetje is er zelfs bij gekomen en we hebben allemaal een fiets. Dat kan maar één ding betekenen, tijd om naar het park te gaan en lekker te spelen en te genieten!

Ik ben even wezen fietsen vanmorgen (vrije dag) en kwam bij het strand terecht. Ik ben niet het water in geweest deze keer, wel even lekker gewandeld.

Fietsen

fietsen

Wat is het toch heerlijk om lekker te fietsen en te genieten van de natuur!

Een mooie grote stoel, kwam ik tegen tijdens een fietstocht. Zo te zien moeten we hier nog wel eens heen als het lekker weer is, volgens mij kunnen we ons er wel een dagje vermaken.