Hier vind je mijn / onze belevenissen

We hebben vamiddag met ons drietjes een lekkere boswandeling gemaakt. Het was heerlijk weer, al begon het op het eind wel een beetje te spetteren, maar daar hadden we geen last van.

We kwamen ook nog een groepje wilde paarden tegen:

Vanmiddag ben ik even - nou ja, "even" was wat langer, want de A6 is afgesloten en alles eromheen zat muurvast - naar het Horsterwold gereden. Daar heb ik eerst op mijn gebruikelijke stek een wandeling gemaakt, maar toen ik terug kwam bij de auto, had ik nog niet echt genoeg gehad, dus ben ik een st...

Continue reading...

Even een lekkere wandeling gemaakt, het is best warm zo in het zonnetje!

Even lekker wandelen in het bos. Een beetje water vind ik niet erg, maar het werd echt steeds natter, met uiteindelijk modder op mijn broek tot gevolg. Gelukkig hebben we een wasmachine :-)

Ik hou van wandelen in de natuur, lekker met je blote voeten over het gras (of soms modder) en genieten van de vogels, de geur en de omgeving. We hebben deze keer het Wilgenbos eens nader bekeken. Het is vlak bij ons huis en ik was er tot voor kort nog nooit geweest.

...

Continue reading...

Er wordt hard gewerkt in de bossen rond Almere. Waarschijnlijk om een en ander weer gereed te krijgen voor de zomer, zodat we er allemaal weer van kunnen genieten.

Als het geregend heeft, blijven veel mensen uit de buurt van het bos en de modder. Aan de andere kant, als je toch al gewend bent om op blote voeten te lopen, stroop je je broekspijpen wat verder omhoog en kun je heerlijk wandelen. Als alles nat is, ruikt het ook veel sterker.

...

Continue reading...

Heerlijk weer, bos, blauwe lucht.... GENIETEN

Vandaag zijn we naar het Museumbos geweest. Volgens de site van het museumbos:

De Stichting Bosland nam in 2000 het initiatief tot het Het Museumbos. Het bestaat uit een aantal landschapsparken met ieder een oppervlak van een hectare gelegen in het Cirkelbos bij Almere Haven. De percelen zijn...

Continue reading...

Vandaag zijn we lekker wezen wandelen bij De Kemphaan. Ook even met het vlot gespeeld natuurlijk! Het was heerlijk!!

Er was vandaag een wandeling in het bos met iedereen van Hondenschool Attent. Het was koud, maar we hebben ons wel goed vermaakt!