Hier vind je mijn / onze belevenissen

Ik ben even wezen wandelen in het Horsterwold. Eerst op mijn vaste stek, maar daarna heb ik nog een heel nieuw stuk bos gevonden waar je ook heerlijk kunt wandelen.

De kids wilden graag even naar Soest om daar in het zand te spelen. Ik wilde ook wel even wandelen, dus zijn we met z'n drieen even die kant op geweest. Het was heerlijk!

Het is lekker weer, het zonnetje is er zelfs bij gekomen en we hebben allemaal een fiets. Dat kan maar één ding betekenen, tijd om naar het park te gaan en lekker te spelen en te genieten!

Even lekker wandelen in het bos. Een beetje water vind ik niet erg, maar het werd echt steeds natter, met uiteindelijk modder op mijn broek tot gevolg. Gelukkig hebben we een wasmachine :-)

Ik hou van wandelen in de natuur, lekker met je blote voeten over het gras (of soms modder) en genieten van de vogels, de geur en de omgeving. We hebben deze keer het Wilgenbos eens nader bekeken. Het is vlak bij ons huis en ik was er tot voor kort nog nooit geweest.

...

Continue reading...

We hebben vrijwel altijd de kinderen om ons heen. Deze keer niet, ze zijn naar een feestje en blijven daar ook eten. Des te meer reden om lekker samen even te gaan wandelen. We zijn weer bij de Hurkende Man in Lelystad geweest, maar nu aan het einde van de dag, als het al lekker donker begint te wor...

Continue reading...

Als het geregend heeft, blijven veel mensen uit de buurt van het bos en de modder. Aan de andere kant, als je toch al gewend bent om op blote voeten te lopen, stroop je je broekspijpen wat verder omhoog en kun je heerlijk wandelen. Als alles nat is, ruikt het ook veel sterker.

...

Continue reading...

Mijn 'skinners' zijn binnen, dit zijn een soort sokken met een laagje rubber/plastic onderop. Je kunt ze buiten dragen en het voelt als sokken, maar gedraagd zich een beetje als schoenen. Ik moest het natuurlijk wel even testen, dus heb ik een rondje gewandeld in de wijk. Het bevalt eigenlijk best g...

Continue reading...

Nu we steeds vaker op blote voeten op pad gaan, is het wel fijn om trappers te hebben die niet zo'n pijn doen. De meeste trappers hebben namelijk scherpe randjes waar je schoenen wat meer grip op hebben. Op blote voeten doet dat zeer. Deze trappers worden door de barefoot community aangeraden en ik...

Continue reading...

Je kunt makkelijk parkeren op de parkeerplaats in Soest zuid. Van daaruit loop je zo de heide op. Het is voornamelijk zand omringd door bomen. Het is best groot, als je helemaal naar de andere kant loopt en weer terug ben je ruim een uur onderweg. Wij gaan er vaak wandelen. De kids vinden het zand...

Continue reading...

Mijn nieuwe schonen zijn binnen. Naast de 'nette schoenen' die ik heb van Vivobarefoot, nu ook gewone 'sportschoenen'. Deze zijn ook 'barefoot' schoenen, dus een hele dunne zool, geen hak en een lichtgewicht schoen. Deze zal ik voornamelijk naar kantoor aan hebben.

We zijn even wezen wandelen in Soest. Dit kaar allemaal op blote voeten. Na het wandelen en spelen aldaar zijn we doorgereden naar Lelystad. Daar hebben we eerst even in een speeltuin gespeeld en daarna nog even bij de bootjes in de sluis gekeken. Een geslaagde dag wat mij betreft!

...

Continue reading...

Even lekker wandelen, mijn favoriete bezigheid na het eten. Deze keer in korte broek en op blote voeten en het was heerlijk!

Alweer lekker spelen op het strand, de kids vinden het echt geweldig en wij vermaken ons ook wel.

We zijn even naar het strand geweest in Naarden. Even lekker met zand spelen en papa en mama konden even lekker zitten en kletsen.

Imar wilde wel even naar het strand om daar met het zand te spelen. We zijn ook nog even het water in geweest, al is het te koud om echt te zwemmen. Daarna wilde hij naar de sluis om daar even te kijken en dat hebben we dan ook gedaan.

We zijn even lekker wezen wandelen in Zeewolde, in het Horsterwold. Je kunt de auto daar gratis parkeren op de parkeerplaats en lekker wandelen en genieten van het uitzicht middels de uitkijktoren. We waren op blote voeten en gelukkig maar, het was vrij vochtig, maar dat is geen probleem als je scho...

Continue reading...

Even lekker wandelen en natuurlijk met het zand en takken spelen :-)

De kids wilden graag spelen, ik wilde wel even wandelen, dus hebben we beiden gedaan. We zijn zelfs nog even op vliegveld Lelystad geweest en hebben daar een klein vliegtuigje zien opstijgen. Het was heerlijk weer en het is fijn om lekker buiten te zijn!

...

Continue reading...

Even lekker wandelen op het zand. We zijn naar Soest geweest. Het was niet zo heel warm, dus wel de winterjassen mee en grotendeels ook aan, maar verder was het heerlijk. Tialda durfde het niet aan, maar Imar en wijzelf waren lekker op blote voeten. Dat is sowieso prettiger als je op / in het zand l...

Continue reading...

Ik vind het altijd heerlijk om even lekker te wandelen en te genieten van de rust en de geluiden van de natuur. Deze keer ben ik naar Pampushout gereden. Daar zijn ook voldoende wandelpaden en het was prima geschikt voor blote voeten, al is bijna elk terrein daarvoor geschikt natuurlijk :-)

...

Continue reading...

Het was vannacht weer fors onder nul graden en de wind was er ook. Dat zorgt meestal voor mooie plaatjes, dus zijn we even lekker naar de dijk gereden. Uiteindelijk zijn we halverwege tussen Enkhuizen en Lelystad beland. Daar hebben we mooie plaatjes geschoten, lekker gek gedaan en gewandeld.

...

Continue reading...

Soms moet je je gewoon laten leiden door de kinderen. Ze wilden graag even in "De Graafmachine" (Speelhaven, Almere Haven) spelen en bij de boten kijken. Ik had niet zo'n zin om naar Lelystad te rijden, dus hebben we bij de sluis in Almere gekeken. Daar was niks te beleven, maar we konden wel mooi e...

Continue reading...

Ik ben vanmiddag naar huis gewandeld vanuit kantoor. Een deel op blote voeten en dat ging eigenlijk beter dan ik had verwacht. Het doet helemaal geen pijn om op de stenen te wandelen.

We hadden zin om even te wandelen. We zijn naar het Horsterwold (Stille kern) geweest en daar is ook een mooie uitkijktoren waar je in kunt klimmen.