Hier vind je mijn / onze belevenissen

Kerst in het centrum van Almere

Vamorgen kwam Sinterklaas aan in Almere-Haven met de boot. Het was gezellig, maar wel wat vochtig. We hebben Sinterklaas gezien en burgemeester Franc Weerwind gaf hem de sleutel van de stad. Vanmiddag was Sinterklaas in Almere-Stad. Hij kwam aan met de blusboot Jan van der Heyde (uit 1929) en heeft...

Continue reading...

Vandaag zijn we naar het Museumbos geweest. Volgens de site van het museumbos:

De Stichting Bosland nam in 2000 het initiatief tot het Het Museumbos. Het bestaat uit een aantal landschapsparken met ieder een oppervlak van een hectare gelegen in het Cirkelbos bij Almere Haven. De percelen zijn...

Continue reading...

Het was gezellig, maar wel wat minder druk dan vorig jaar in Almere op Koningsdag. We hebben een hoop rommel zien liggen en niets gekocht, maar we hebben wel genoten van de muziek op de Grote Markt.

Foto's

Het kasteel van Almere.

Een mooie grote stoel, kwam ik tegen tijdens een fietstocht. Zo te zien moeten we hier nog wel eens heen als het lekker weer is, volgens mij kunnen we ons er wel een dagje vermaken.

Vanmiddag zijn we naar de kermis geweest. Het was er best druk, maar we konden toch in de meeste attracties even een ritje maken.

Gelukkig nieuwjaar!

Dit weekend waren er powerboat races op het Weerwater in Almere. Het maakt wat herrie - we konden het in de tuin goed horen - maar het is wel leuk om naar te kijken!