Hier vind je mijn / onze belevenissen

We zijn even lekker naar het strand geweest van Naarden. De kids lekker spelen, wij even lekker liggen in de zon.

Sluis

sluis

Op verzoek van de kinderen even bij de lsuis geweest. Het was er niet heel erg druk vandaag, maar wel lekker warm in de zon.

Soms moet je gewoon even genieten van het uitzicht:

Tialda wilde even spelen op het strand, ik wilde wel even wandelen. Dat hebben we in die volgorde gedaan. Tot slot zijn we nog even naar de sluis geweest waar we mazzel hadden, want de brug ging net open.

Saskia is met Imar naar Utrecht geweest om te winkelen (kleding). Ze hebben zich prima vermaakt!

Even lekker spelen en dan nog even wandelen, want papa wil ook wat te doen hebben. Deze keer op de heide in Hilversum.

"Kunnen we weer bootjes kijken bij de sluis?". Dat was de vraag, maar in werkelijkheid werd het meer zo dat papa de bootjes kon kijken, zodat Imar en Tialda met het zand en de steentjes konden spelen. Ook goed :-)

Sluis

sluis

Even bootjes kijken...

We hebben eerst even bij de sluis gekeken waar we een luxe rivier-cruise boot tegen kwamen. Daarna hebben we even lekker gespeeld bij een nieuwe speeltuin in Lelystad die we hebben ontdekt. Deze heeft een mooie kabelbaan.

Alweer lekker spelen op het strand, de kids vinden het echt geweldig en wij vermaken ons ook wel.

We zijn even naar het strand geweest in Naarden. Even lekker met zand spelen en papa en mama konden even lekker zitten en kletsen.

Ieder jaar, als het net weer een beetje warmer begint te worden, maken we de tuin helemaal schoon. De groene aanslag, met name in de voortuin maakt dat het er erg glad wordt als het nat is. Ik ben druk geweest met de terrasreiniger, maar het ziet er dan wel weer mooi schoon uit!

Imar wilde wel even naar het strand om daar met het zand te spelen. We zijn ook nog even het water in geweest, al is het te koud om echt te zwemmen. Daarna wilde hij naar de sluis om daar even te kijken en dat hebben we dan ook gedaan.

We zijn even lekker wezen wandelen in Zeewolde, in het Horsterwold. Je kunt de auto daar gratis parkeren op de parkeerplaats en lekker wandelen en genieten van het uitzicht middels de uitkijktoren. We waren op blote voeten en gelukkig maar, het was vrij vochtig, maar dat is geen probleem als je scho...

Continue reading...

Ik was even een stukje rijden. Zo ziet de zendmast bij Lelystad eruit in het donker :-)

Ik ben er even alleen op uit geweest. Lekker gewandeld op een nieuw stukje groen waar het lekker rustig is, alhoewel de windmolens wel vrij veel lawaai maken!

Ik ben wezen kijken bij een paasvuur, namelijk degene bij Nagele. Het was best druk en het vuur was best groot. Ik kon het al kilometers ver zien vanaf de A6.

Ik ben er even op uit geweest. Even wandelen in de duinen en in het bos. Zo kom je nog eens wat tegen!

Even lekker wandelen en natuurlijk met het zand en takken spelen :-)

Sluis

sluis

Het was vandaag echt rotweer, de hele dag regen en dus niet erg geschikt om buiten te spelen. We konden wel even naar de sluis en vanuit de auto kun je de boten ook voorbij zien varen!

Ik wilde even kijken bij het Radio Ontvangst station in Eemnes en Imar wilde wel even mee. We zijn dus samen lekker er op uit geweest. Het was wel erg nat, dus veel hebben we niet buiten gewandeld.

De kids wilden graag spelen, ik wilde wel even wandelen, dus hebben we beiden gedaan. We zijn zelfs nog even op vliegveld Lelystad geweest en hebben daar een klein vliegtuigje zien opstijgen. Het was heerlijk weer en het is fijn om lekker buiten te zijn!

...

Continue reading...

Even lekker wandelen op het zand. We zijn naar Soest geweest. Het was niet zo heel warm, dus wel de winterjassen mee en grotendeels ook aan, maar verder was het heerlijk. Tialda durfde het niet aan, maar Imar en wijzelf waren lekker op blote voeten. Dat is sowieso prettiger als je op / in het zand l...

Continue reading...

Ik vind het altijd heerlijk om even lekker te wandelen en te genieten van de rust en de geluiden van de natuur. Deze keer ben ik naar Pampushout gereden. Daar zijn ook voldoende wandelpaden en het was prima geschikt voor blote voeten, al is bijna elk terrein daarvoor geschikt natuurlijk :-)

...

Continue reading...

Het was vannacht weer fors onder nul graden en de wind was er ook. Dat zorgt meestal voor mooie plaatjes, dus zijn we even lekker naar de dijk gereden. Uiteindelijk zijn we halverwege tussen Enkhuizen en Lelystad beland. Daar hebben we mooie plaatjes geschoten, lekker gek gedaan en gewandeld.

...

Continue reading...