Hier vind je mijn / onze belevenissen

We zijn alweer een tijd niet bij de Kemphaan geweest. Normaiter ben ik niet zo'n voorstander van dit 'stadsbos', omdat het er altijd vrij druk is en het 'hoge hakjes gehalte' best hoog is hier. Ik vind het heerlijk om in de natuur te wandelen, maar opgedofte moeders met kinderen die niet vies mogen...

Continue reading...

Ik ben vanavond even wezen wandelen na het eten. Weer op mijn nieuwe spot langs de windmolens. Lekker rustig, kun je ook eens zonder kleding wandelen. En natuurlijk op blote voeten.

De nieuwe bootspeeltuin is favoriet. We zijn er alweer geweest!

Even lekker gewandeld in het Horsterwold...

Mijn nieuwe schonen zijn binnen. Naast de 'nette schoenen' die ik heb van Vivobarefoot, nu ook gewone 'sportschoenen'. Deze zijn ook 'barefoot' schoenen, dus een hele dunne zool, geen hak en een lichtgewicht schoen. Deze zal ik voornamelijk naar kantoor aan hebben.

Papa, kunnen we even naar de nieuwe bootspeeltuin? Jazeker!

We zijn even naar Schiphol (de Spottersplaats) gereden om te kijken naar de vliegtuigen. Ondanks dat het seizoen nog niet echt is begonnen, is het wel al behoorlijk druk. Elke 90 seconden een vliegtuig.

Raad eens wat wij vanavond hebben gegeten...

Ik heb even lekker gewandeld en daarna zijn we met z'n allen naar het strand geweest om te zwemmen. Het was heerlijk!

De barbecue kan weer aan, jammie!

We zijn gezellig naar het Bevrijdingsfestival geweest. Op het grote plein werd muziek gemaakt waar we niet zo heel gek van waren, maar de andere pleinen waren des te leuker.

Strand

strand

Ik ben even wezen fietsen. Dit keer naar het strand en ongepland ben ik ook even wezen zwemmen. Dat gaat prima op het naaktstrand, ook als je geen handdoek bij je hebt. Na het zwemmen gewoon nog even een rondje wandelen, aankleden en weer terug op de fiets :-)

We zijn weer bij de Dodenherdenking in Almere Haven geweest. Deze keer mochten de kinderen bloemen leggen. Dat vonden ze spannend, maar ook wel erg leuk. Zo spreekt het toch wat meer aan.

De kids wilden graag even naar de Speelhaven in Almere Haven. We zijn dus even met z'n allen die kant op gegaan. Zij hebben zich in ieder geval goed vermaakt. Wij wat minder, het is toch grotendeels zitten en wat lezen op je telefoon daar :-)

Spelen

spelen

We zijn even met de fiets er op uit geweest in de wijk. We hebben diverse speeltuinen aangedaan. De kids hebben zich goed vermaakt!

Imar en Tialda hebben allebei een nieuwe wekker gekregen. Zo kunnen ze 's ochtends zelf op tijd opstaan en hoeven we ze niet meer te wekken. Ze zijn helemaal in hun nopjes.

Brand

brand

Ik ben even wezen kijken bij een brandje. Het viel gelukkig mee, al moet er wel e.e.a. schoongemaakt worden binnen vrees ik.

Ik ben even lekker alleen wezen wandelen in het Horsterwold!

We zijn even wezen wandelen in Soest. Dit kaar allemaal op blote voeten. Na het wandelen en spelen aldaar zijn we doorgereden naar Lelystad. Daar hebben we eerst even in een speeltuin gespeeld en daarna nog even bij de bootjes in de sluis gekeken. Een geslaagde dag wat mij betreft!

...

Continue reading...

Heerlijk weer, bos, blauwe lucht.... GENIETEN

Er was een heus circus op school!

Ik ben even wezen wandelen. In eerste instantie met mijn nieuwe plastic schoenen. Deze heb ik gekocht zodat ik ook makkelijk kan wandelen op scherpe stenen enzo. Omdat ze van plastic zijn, kun je er ook mee door het water zonder dat de schoenen kapot gaan.

Even lekker wandelen, mijn favoriete bezigheid na het eten. Deze keer in korte broek en op blote voeten en het was heerlijk!

Nu was Tialda aan de beurt om met mama voor kleding te shoppen in Utrecht. Ook zij hebben zich goed vermaakt en er was een hoop nieuwe kleding om te laten zien!

We hebben een zandkasteel gemaakt en Imar kan nu goed van het klimrek af glijden, net als een brandweer, langs de paal.