Hier vind je mijn / onze belevenissen

Strand

strand

Na het pannenkoeken eten en spelen nog even snel een stukje zwemmen bij het strand, het KAN in Almere en dan doen we het ook! :-)

Heerlijk wandelen zo na het eten :-)

De branders zijn binnen en dat moet natuurlijk even getest worden. Eerst naar het tankstation om wat benzine te halen en nu bakken we lekker een eitje! ;-)

Ik was even een stukje rijden en besloot even bij de sluis te kijken en ja hoor, er was inderdaad activiteit, een groot zeilschip met een feestje en veel dronken mensen erop :-)

Strand

strand

We zijn even lekker naar het strand geweest. Tialda voelde zich duidelijk niet zo lekker, die heeft een tijd op een handdoek zitten lezen.

Iemand was zo verstandig geweest om met een brander wat ongedierte te bestrijden in de tuin. Handig als het zo droog en warm is. De binnenkant van de muur was in de brand gevlogen en de brandweeer had best even moeite om dat uit te krijgen...

Even lekker wandelen, zonder schoenen, zonder kleding, zonder zorgen...

We zagen luchtballonnen toen we van het strand kwamen en omdat we toch even tijd hadden, zijn we er achteraan gegaan in de auto. Het was nog even moeilijk om ze te vinden, vooral omdat ze in het begin heel ver waren en toen we dichterbij kwamen ze al aan het landen waren. Toch hebben we er een paar...

Continue reading...

Strand

strand

Even lekker gezwommen en gespeeld op het strand...

Deze keer heb ik maar gewandeld aan het strand...

De kids wilden even vliegtuigen kijken. Dat kan geregeld worden, dat vind papa ook wel leuk! :-)

Strand

strand

Toen we het strand op liepen, werden we gewaarschuwd dat het zo gaat regenen door mensen die er net vandaan kwamen. Ik weet niet wat het probleem is, nat worden we toch wel als we het water in gaan. Er was wel een dreigend luchtje, maar we hebben er geen last van gehad.

Brand

brand

Hier is een brandje geweest. Ik denk dat er toch een en ander herbouwd moet worden voordat dit weer gebruikt zal worden :-)

Ik kreeg een melding op mijn telefoon dat de brandweer vlak bij in actie was gekomen. Dat was het geval, een trafo huisje bij het zwembad was in de fik gevlogen. Vermoedelijk omdat het zo ongelooflijk warm is en dit huisje ook nog eens tussen de bosjes stond. Ik denk dat de koeling niet zo goed werk...

Continue reading...

Even lekker gezwommen en het 'kasteel' moest ook op de foto...

Als het zo warm is als op het moment, proberen we iedere dag even te zwemmen. Niet in het zwembad, maar gewoon lekker bij het strand vlak bij huis.

Strand

strand

Even lekker aan het strand gewandeld...

Zwembad

zwembad

Het hebben van een eigen zwembad in de tuin brengt ook wat extra werk met zich mee. Helaas is een deel van de kinderen die in het zwembad zwemt zo ingesmeerd met zonnebrand dat het zwembad heel erg vies is geworden. Dan maar even aan de schoonmaak!

Vandaag eten we lekker in de tuin. De nieuwe barbecue wordt veel gebruikt!

Sluis

sluis

Ik ben even een stukje wezen rijden vanmiddag. Zo kwam ik ook langs de sluis en daar was wel een en ander te beleven :-)

Strand

strand

Weer lekker gezwommen, het was druk op het strand vandaag!

Vandaag was het schoolreisje op school. De kids stonden al vroeg in de morgen te stuiteren. Saskia was mee als hulp. Ze hebben zich goed vermaakt!

Strand

strand

Even lekker zwemmen, deze keer ben ik rechtstreeks naar het strand gefietst en heb ik even lekker gezwommen. Wat hebben we toch een mazzel met een strand zo dicht bij huis.

Strand

strand

Ik heb even het strand bezocht op de fiets. Toch wel een voordeel van het naaktstrand, je hoeft je zwemkleding niet mee te nemen en kan dus op het moment zelf besluiten of je wel of niet het water in gaat :-)

Ik geloof dat de kinderen de straat 'mooier' hebben gemaakt... Gelukkig gaat het binnenkort vanzelf weer regenen...