Hier vind je mijn / onze belevenissen

We gaan morgen gezellig met z'n drieen naar de Sauna in Putten. Ik was vanavond toch even lekker aan het rijden met de auto en besloot om er maar vast even langs te rijden zodat ik weet hoe we er moeten komen :-)

Soms moet je je gewoon laten leiden door de kinderen. Ze wilden graag even in "De Graafmachine" (Speelhaven, Almere Haven) spelen en bij de boten kijken. Ik had niet zo'n zin om naar Lelystad te rijden, dus hebben we bij de sluis in Almere gekeken. Daar was niks te beleven, maar we konden wel mooi e...

Continue reading...

Sluis

sluis

"Papa, kunnen we even bij de sluis gaan kijken?". Natuurlijk, waarom niet!

Ik ben zelf op blote voeten gegaan, maar dat was wel erg fris. Het is een kwestie van wennen :-)

Ik ben vanmiddag naar huis gewandeld vanuit kantoor. Een deel op blote voeten en dat ging eigenlijk beter dan ik had verwacht. Het doet helemaal geen pijn om op de stenen te wandelen.

We zijn vandaag op zoek gegaan naar plaatsen waar we kunnen wandelen op blote voeten. We moeten nog wel wat wennen wat de voeten betreft, dus heide of zand als ondergrond is prettiger dan bijvoorbeeld het bos of scherpe stenen.

Het ging perfect, we zijn zelfs nog even in Blaricum geweest. Als kind...

Continue reading...

Een middagje zonder kinderen, dan kunnen we net zo goed even lekker wandelen. We hebben lekker gewandeld op de heide bij Kootwijk. Volgende keer naar Radio Kootwijk (museum nu) en de uitkijktoren bestijgen.

De duinen bij Soest zien er iedere keer weer net even anders uit. Deze keer was het niet zo heel erg mooi weer, maar het wandelen was er niet minder om!

Beatrixpark

park

Even uitrazen in het park...

Mama is er niet vandaag, maar dan kunnen wij nog wel plezier hebben!!

We zijn leker naar het bos geweest. Deze keer bij Schokland in de Noordoost-polder. We kwamen een bordje tegen waarvan het niet helemaal duidelijk is wat ze ermee bedoelen. Er staat een blote voet en een schoen op. Ik denk dat j...

Continue reading...

We hadden zin om even te wandelen. We zijn naar het Horsterwold (Stille kern) geweest en daar is ook een mooie uitkijktoren waar je in kunt klimmen.

Even genieten van de sneeuw en het ijs dat overal op ligt. Wel gewoon op blote voeten, zo koud is het nou ook weer niet!

Ijs

ijs sneeuw

Gisteren heb ik wat foto's gemaakt van het ijs op de dijk en vandaag zijn we met het hele gezin nog een keer geweest om nog wat meer foto's te maken en voor iedereen om het zelf te bekijken.

Ijs

ijs

Er was aardig wat ijs te zien bij de dijk. Het levert mooie plaatjes op, maar het is wel kouddddd..... (brr)

Even lekker wandelen

Er wordt hard gebouwd in Lelystad aan het vergroten van het vliegveld zodat er straks ook grotere vliegtuigen kunnen landen. Nu staat de verkeerstoren in de steigers.

Even lekker wandelen bij De Kemphaan en natuurlijk ook even spelen!

Brand

brand

Er was een brandje in de straat...

Ik had zin om even een stukje te rijden en ben in Emmeloord terecht gekomen.

Zwemmen

zwemmen

We hebben lekker gezwommen bij De Eemhof, lang geleden dat ik daar ben geweest!

De zon gaat weer slapen...

![](2018-01-07 15.11.54 [001].jpg)

Vandaag zijn we lekker wezen wandelen. We kwamen nog een mooie berg tegen met houtsnippers waar je lekker op kunt klimmen :-)

Met kerst wordt er altijd liedjes gezongen op de trap door de klassen op school. Vandaag ook!

De grootste kerstboom van Nederland zal dit jaar niet branden vanwege blikseminslag. Stichting HobbyFonds Scoop heeft echter geholpen met een mooi alternatief.

De mannen van Flashlight hadden een alternatief idee, maar dat betekende wel dat de dag erna heel flink aangepakt moest worden. Hobbys...

Continue reading...

Vandaag was de naakt-zwem-dag van de NFN in het Tikibad in Den Haag. Helaas was het niet al te best weer en heb ik zelfs nog even getwijfeld of we niet beter thuis konden blijven, maar we hadden de kaartjes al betaald en het is natuurlijk ook wel leuk om lekker te zwemmnen.

We zijn naar het Tikiba...

Continue reading...