Hier vind je mijn / onze belevenissen

Tijdens de training vanavond stonden er ineens zwarte pieten in het zwembad. Tialda had mazzel dat ze toevallig deze keer mee was.

Imar was met de Wedstrijdzwemmen groep naar een zwembad geweest in Joure om vrij te zwemmen. Hij was daar zo vol van dat we hebben besloten om er zelf ook maar een keer heen te gaan. Dat hebben we gedaan en het golfslagbad en de glijbanen en bubbelbad is zeker iets wat in de smaak valt. Imar was all...

Continue reading...

Even lekker spelen bij de Kemphaan...

Het was koud, maar we hebben hard genoeg gezongen om Sinterklaas onze kant op te krijgen. Sinterklaas is gearriveerd in Almere Haven!

Het was superdruk en gezellig. Er was ook veel politie op de been, maar voor zover ik kon zien is het verder rustig gebleven.

Welkom Sinterklaas! Vanavond gaan we...

Continue reading...

Er gaat niets boven 's avonds even een wandeling maken. Vaak doe ik dat gewoon in de wijk. Wel op blote voeten meestal, tenzij het heel koud is!

We hebben Sint Maarten gevierd door een rondje te lopen in de wijk met de lampionnen. Het ging goed, maar het was wel erg vochtig, zeker op het einde. De buit is binenn en de kids zijn tevreden.

Ik was vanmiddag wandelen en zo had het wel zin dat ik op blote voeten liep, want het was nogal nat en modderig. Dat maakte het niet minder leuk, het is niet koud en zonder schoenen is het geen enkel probleem.

We gaan eigenlijk iedere dag wel wat doen. Vandaag was het een bezoekje aan het Beatrixpark.

Ik ben vanmiddag even lekker wezen wandelen. Het leverde mooie plaatjes op met de schaduwen en de blauwe lucht.

Er was een disco in het buurtcentrum. Imar en Tialda hadden wel zin om te gaan en ze zagen er mooi uit. Imar wilde overigens niet zijn neptanden in, maar dat kan ik me wel voorstellen, echt lekker zit dat niet natuurlijk!

We zijn even naar de Nieuwe Bootspeeltuin geweest, op verzoek van de kids.