Hier vind je mijn / onze belevenissen

De fietsen zijn toch wel favoriet bij De Speelhaven. De kids hebben zich weer prima vermaakt, al was het jammer dat er wat onenigheid ontstond toen een kinderdagverblijf een hele groep aan kinderen los liet in de speeltuin.

Misschien wel één van de mooiste liedjes die ik ken.

Continue reading...

Even lekker wandelen, zonder schoenen, zonder kleding, gewoon puur natuur!

Lekker in de tuin eten vandaag, jammie!

Vanmiddag ben ik naar het Horsterwold bij Zeewolde gereden om daar even lekker te genieten van de natuur. Het gebied "De stille kern" is een gebied waar je urenlang kunt wandelen. Deze keer ben ik niet naar de hoofdparkeerplaats gegaan (waar het vrij druk was), maar een stukje buiten het gebied. Het...

Continue reading...

Er stond een grote legerhelicopter op het vliegveld in Lelystad!

Park

park

We zijn even lekker naar het park geweest. Het zonnetje was er zelfs bij en dat maakt het wel een stuk prettiger!

Jammie, dat wordt weer smullen vandaag!

We zijn alweer een tijd niet bij de Kemphaan geweest. Normaiter ben ik niet zo'n voorstander van dit 'stadsbos', omdat het er altijd vrij druk is en het 'hoge hakjes gehalte' best hoog is hier. Ik vind het heerlijk om in de natuur te wandelen, maar opgedofte moeders met kinderen die niet vies mogen...

Continue reading...

Ik ben vanavond even wezen wandelen na het eten. Weer op mijn nieuwe spot langs de windmolens. Lekker rustig, kun je ook eens zonder kleding wandelen. En natuurlijk op blote voeten.

De nieuwe bootspeeltuin is favoriet. We zijn er alweer geweest!

Even lekker gewandeld in het Horsterwold...

Mijn nieuwe schonen zijn binnen. Naast de 'nette schoenen' die ik heb van Vivobarefoot, nu ook gewone 'sportschoenen'. Deze zijn ook 'barefoot' schoenen, dus een hele dunne zool, geen hak en een lichtgewicht schoen. Deze zal ik voornamelijk naar kantoor aan hebben.

Papa, kunnen we even naar de nieuwe bootspeeltuin? Jazeker!

We zijn even naar Schiphol (de Spottersplaats) gereden om te kijken naar de vliegtuigen. Ondanks dat het seizoen nog niet echt is begonnen, is het wel al behoorlijk druk. Elke 90 seconden een vliegtuig.

Raad eens wat wij vanavond hebben gegeten...

Ik heb even lekker gewandeld en daarna zijn we met z'n allen naar het strand geweest om te zwemmen. Het was heerlijk!

De barbecue kan weer aan, jammie!

We zijn gezellig naar het Bevrijdingsfestival geweest. Op het grote plein werd muziek gemaakt waar we niet zo heel gek van waren, maar de andere pleinen waren des te leuker.

Strand

strand

Ik ben even wezen fietsen. Dit keer naar het strand en ongepland ben ik ook even wezen zwemmen. Dat gaat prima op het naaktstrand, ook als je geen handdoek bij je hebt. Na het zwemmen gewoon nog even een rondje wandelen, aankleden en weer terug op de fiets :-)

We zijn weer bij de Dodenherdenking in Almere Haven geweest. Deze keer mochten de kinderen bloemen leggen. Dat vonden ze spannend, maar ook wel erg leuk. Zo spreekt het toch wat meer aan.

De kids wilden graag even naar de Speelhaven in Almere Haven. We zijn dus even met z'n allen die kant op gegaan. Zij hebben zich in ieder geval goed vermaakt. Wij wat minder, het is toch grotendeels zitten en wat lezen op je telefoon daar :-)

Spelen

spelen

We zijn even met de fiets er op uit geweest in de wijk. We hebben diverse speeltuinen aangedaan. De kids hebben zich goed vermaakt!