Hier vind je mijn / onze belevenissen

Ik ben er even op uit geweest. Even wandelen in de duinen en in het bos. Zo kom je nog eens wat tegen!

Even lekker wandelen en natuurlijk met het zand en takken spelen :-)

Sluis

sluis

Het was vandaag echt rotweer, de hele dag regen en dus niet erg geschikt om buiten te spelen. We konden wel even naar de sluis en vanuit de auto kun je de boten ook voorbij zien varen!

Ik wilde even kijken bij het Radio Ontvangst station in Eemnes en Imar wilde wel even mee. We zijn dus samen lekker er op uit geweest. Het was wel erg nat, dus veel hebben we niet buiten gewandeld.

De kids wilden graag spelen, ik wilde wel even wandelen, dus hebben we beiden gedaan. We zijn zelfs nog even op vliegveld Lelystad geweest en hebben daar een klein vliegtuigje zien opstijgen. Het was heerlijk weer en het is fijn om lekker buiten te zijn!

...

Continue reading...

Even lekker wandelen op het zand. We zijn naar Soest geweest. Het was niet zo heel warm, dus wel de winterjassen mee en grotendeels ook aan, maar verder was het heerlijk. Tialda durfde het niet aan, maar Imar en wijzelf waren lekker op blote voeten. Dat is sowieso prettiger als je op / in het zand l...

Continue reading...

Ik vind het altijd heerlijk om even lekker te wandelen en te genieten van de rust en de geluiden van de natuur. Deze keer ben ik naar Pampushout gereden. Daar zijn ook voldoende wandelpaden en het was prima geschikt voor blote voeten, al is bijna elk terrein daarvoor geschikt natuurlijk :-)

...

Continue reading...

Het was vannacht weer fors onder nul graden en de wind was er ook. Dat zorgt meestal voor mooie plaatjes, dus zijn we even lekker naar de dijk gereden. Uiteindelijk zijn we halverwege tussen Enkhuizen en Lelystad beland. Daar hebben we mooie plaatjes geschoten, lekker gek gedaan en gewandeld.

...

Continue reading...

We gaan morgen gezellig met z'n drieen naar de Sauna in Putten. Ik was vanavond toch even lekker aan het rijden met de auto en besloot om er maar vast even langs te rijden zodat ik weet hoe we er moeten komen :-)

Soms moet je je gewoon laten leiden door de kinderen. Ze wilden graag even in "De Graafmachine" (Speelhaven, Almere Haven) spelen en bij de boten kijken. Ik had niet zo'n zin om naar Lelystad te rijden, dus hebben we bij de sluis in Almere gekeken. Daar was niks te beleven, maar we konden wel mooi e...

Continue reading...

Sluis

sluis

"Papa, kunnen we even bij de sluis gaan kijken?". Natuurlijk, waarom niet!

Ik ben zelf op blote voeten gegaan, maar dat was wel erg fris. Het is een kwestie van wennen :-)

Ik ben vanmiddag naar huis gewandeld vanuit kantoor. Een deel op blote voeten en dat ging eigenlijk beter dan ik had verwacht. Het doet helemaal geen pijn om op de stenen te wandelen.

We zijn vandaag op zoek gegaan naar plaatsen waar we kunnen wandelen op blote voeten. We moeten nog wel wat wennen wat de voeten betreft, dus heide of zand als ondergrond is prettiger dan bijvoorbeeld het bos of scherpe stenen.

Het ging perfect, we zijn zelfs nog even in Blaricum geweest. Als kind...

Continue reading...

Een middagje zonder kinderen, dan kunnen we net zo goed even lekker wandelen. We hebben lekker gewandeld op de heide bij Kootwijk. Volgende keer naar Radio Kootwijk (museum nu) en de uitkijktoren bestijgen.

De duinen bij Soest zien er iedere keer weer net even anders uit. Deze keer was het niet zo heel erg mooi weer, maar het wandelen was er niet minder om!

Beatrixpark

park

Even uitrazen in het park...

We hadden zin om even te wandelen. We zijn naar het Horsterwold (Stille kern) geweest en daar is ook een mooie uitkijktoren waar je in kunt klimmen.

Mama is er niet vandaag, maar dan kunnen wij nog wel plezier hebben!!

We zijn leker naar het bos geweest. Deze keer bij Schokland in de Noordoost-polder. We kwamen een bordje tegen waarvan het niet helemaal duidelijk is wat ze ermee bedoelen. Er staat een blote voet en een schoen op. Ik denk dat j...

Continue reading...

Even genieten van de sneeuw en het ijs dat overal op ligt. Wel gewoon op blote voeten, zo koud is het nou ook weer niet!

Ijs

ijs sneeuw

Gisteren heb ik wat foto's gemaakt van het ijs op de dijk en vandaag zijn we met het hele gezin nog een keer geweest om nog wat meer foto's te maken en voor iedereen om het zelf te bekijken.

Ijs

ijs

Er was aardig wat ijs te zien bij de dijk. Het levert mooie plaatjes op, maar het is wel kouddddd..... (brr)