Hier vind je mijn / onze belevenissen

Imar en Tialda hebben allebei een nieuwe wekker gekregen. Zo kunnen ze 's ochtends zelf op tijd opstaan en hoeven we ze niet meer te wekken. Ze zijn helemaal in hun nopjes.

Brand

brand

Ik ben even wezen kijken bij een brandje. Het viel gelukkig mee, al moet er wel e.e.a. schoongemaakt worden binnen vrees ik.

Ik ben even lekker alleen wezen wandelen in het Horsterwold!

We zijn even wezen wandelen in Soest. Dit kaar allemaal op blote voeten. Na het wandelen en spelen aldaar zijn we doorgereden naar Lelystad. Daar hebben we eerst even in een speeltuin gespeeld en daarna nog even bij de bootjes in de sluis gekeken. Een geslaagde dag wat mij betreft!

...

Continue reading...

Heerlijk weer, bos, blauwe lucht.... GENIETEN

Ik ben even wezen wandelen. In eerste instantie met mijn nieuwe plastic schoenen. Deze heb ik gekocht zodat ik ook makkelijk kan wandelen op scherpe stenen enzo. Omdat ze van plastic zijn, kun je er ook mee door het water zonder dat de schoenen kapot gaan.

Er was een heus circus op school!

Even lekker wandelen, mijn favoriete bezigheid na het eten. Deze keer in korte broek en op blote voeten en het was heerlijk!

Nu was Tialda aan de beurt om met mama voor kleding te shoppen in Utrecht. Ook zij hebben zich goed vermaakt en er was een hoop nieuwe kleding om te laten zien!

We hebben een zandkasteel gemaakt en Imar kan nu goed van het klimrek af glijden, net als een brandweer, langs de paal.

We zijn even lekker naar het strand geweest van Naarden. De kids lekker spelen, wij even lekker liggen in de zon.

Sluis

sluis

Op verzoek van de kinderen even bij de lsuis geweest. Het was er niet heel erg druk vandaag, maar wel lekker warm in de zon.

Soms moet je gewoon even genieten van het uitzicht:

Tialda wilde even spelen op het strand, ik wilde wel even wandelen. Dat hebben we in die volgorde gedaan. Tot slot zijn we nog even naar de sluis geweest waar we mazzel hadden, want de brug ging net open.

Saskia is met Imar naar Utrecht geweest om te winkelen (kleding). Ze hebben zich prima vermaakt!

Even lekker spelen en dan nog even wandelen, want papa wil ook wat te doen hebben. Deze keer op de heide in Hilversum.

"Kunnen we weer bootjes kijken bij de sluis?". Dat was de vraag, maar in werkelijkheid werd het meer zo dat papa de bootjes kon kijken, zodat Imar en Tialda met het zand en de steentjes konden spelen. Ook goed :-)

Sluis

sluis

Even bootjes kijken...

We hebben eerst even bij de sluis gekeken waar we een luxe rivier-cruise boot tegen kwamen. Daarna hebben we even lekker gespeeld bij een nieuwe speeltuin in Lelystad die we hebben ontdekt. Deze heeft een mooie kabelbaan.

Alweer lekker spelen op het strand, de kids vinden het echt geweldig en wij vermaken ons ook wel.

We zijn even naar het strand geweest in Naarden. Even lekker met zand spelen en papa en mama konden even lekker zitten en kletsen.

Ieder jaar, als het net weer een beetje warmer begint te worden, maken we de tuin helemaal schoon. De groene aanslag, met name in de voortuin maakt dat het er erg glad wordt als het nat is. Ik ben druk geweest met de terrasreiniger, maar het ziet er dan wel weer mooi schoon uit!

Imar wilde wel even naar het strand om daar met het zand te spelen. We zijn ook nog even het water in geweest, al is het te koud om echt te zwemmen. Daarna wilde hij naar de sluis om daar even te kijken en dat hebben we dan ook gedaan.

We zijn even lekker wezen wandelen in Zeewolde, in het Horsterwold. Je kunt de auto daar gratis parkeren op de parkeerplaats en lekker wandelen en genieten van het uitzicht middels de uitkijktoren. We waren op blote voeten en gelukkig maar, het was vrij vochtig, maar dat is geen probleem als je scho...

Continue reading...

Ik was even een stukje rijden. Zo ziet de zendmast bij Lelystad eruit in het donker :-)