Tijdens een wandeling kwamen we deze mooie zonsondergang tegen. Dat was het wel waard om even een foto van te maken!

We zijn vanmiddag met z’n vieren naar het bevrijdingsfestival geweest in de stad. Onze zoon was met koningsdag niet weg te slaan bij het podium en gelukkig is er kort na koningsdag alweer een gelegenheid om naar de artiesten te kijken. Het was super druk, de beveiliging was behoorlijk strikt — al gi...

Continue reading...

We zijn naar het centrum geweest om even over de markt heen te lopen. Het was best druk, maar het was ook wel gezellig en er was live muziek!

In een artikel van Scientias wordt de vraag gesteld "Bijna dertig jaar na de kernramp van Tsjernobyl buigen we ons over een belangrijke vraag: is er in de toekomst wel plek voor kerncentrales". Het antwoord op die vraag is wat mij betreft volmondig "Ja!", maar niet in de vorm die we nu kennen en geb...

Continue reading...

Vanmiddag hebben we een lekkere wandeling gemaakt door de Lepelaarplassen. Het was heerlijk weer en het rook lekker. Daarnaast hebben we nog een paar mooie foto’s gemaakt.

Vanmiddag zijn we naar de kermis geweest. Het was er best druk, maar we konden toch in de meeste attracties even een ritje maken.

Vandaag mochten de kids afzwemmen voor hun “Kikker Brons” diploma. Het ging goed en ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. Bovendien was het supergezellig, maar wel erg warm pfffff :)

Het is veertien jaar geleden dat we elkaar voor het eerst zagen in het zwembad in Almere Buiten. Het is zeven jaar geleden dat wij elkaar het jawoord gaven in het bijzijn van slechts onze getuigen en een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Onze eerste afspraak was in het zwembad op 29 januar...

Continue reading...

Met z’n allen erop uit om te kijken naar de effecten van de harde wind. Hier viel het wel mee en was het eigenlijk best lekker.

Er gaat niets boven een lekker stukje wandelen na het eten. En dan kun je nog mooie plaatjes schieten ook!