Vandaag mochten de kids afzwemmen voor hun “Kikker Brons” diploma. Het ging goed en ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. Bovendien was het supergezellig, maar wel erg warm pfffff :)

Continue reading...

Het is veertien jaar geleden dat we elkaar voor het eerst zagen in het zwembad in Almere Buiten. Het is zeven jaar geleden dat wij elkaar het jawoord gaven in het bijzijn van slechts onze getuigen en een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Onze eerste afspraak was in het zwembad op 29 januar...

Continue reading...

Met z’n allen erop uit om te kijken naar de effecten van de harde wind. Hier viel het wel mee en was het eigenlijk best lekker.

Continue reading...

Er gaat niets boven een lekker stukje wandelen na het eten. En dan kun je nog mooie plaatjes schieten ook!

Continue reading...

Vanavond heb ik even een stukje gewandeld in de wijk zoals ik wel vaker doe. Deze keer heb ik een mooie foto kunnen maken van de supermarkt en snackbar aan de overkant van het water.

Continue reading...

Vandaag zijn we lekker wezen wandelen bij De Kemphaan. Ook even met het vlot gespeeld natuurlijk! Het was heerlijk!!

Continue reading...

Vanmiddag was Brassband Almere op bezoek in het Flevoziekenhuis bij de interne ziekenhuisomroep en gaven ze een concert. De band zat gewoon in de hal en patienten en bezoekers en soms ook wat personeel kon de muzikale klanken in zich opnemen. Volgende week doet de Brassband mee aan een concours. Zo...

Continue reading...

Op de terugweg na een leuke dag in het zwembad werden we getrakteerd op dit schouwspel.

Continue reading...

Er was wat discussie over of het nou een kanon of een pen is. Nu weten we het!

Continue reading...

It has been 235 days ago when I subscribed to my first Known powered site and a lot has happened since. Let me take you back 235 days and relive my journey that led to the current state; social media almost removed and fully independent social publishing. The tagline of my site "my consolidated home...

Continue reading...