We zijn lekker wezen zwemmen bij het strandje bij het Naarderbos. We hebben natuurlijk ook een kasteel gemaakt met een heuse slotgracht eromheen.

Het gaat hard met het plaatsen van de nieuwe spoorbrug over de A1 bij Almere.

Het is gezellig, maar best druk bij het Dolfinarium in Harderwijk!

We rijden er zo vaak langs en we hebben het al uitgebreid gehad over hoe windmolens werken. Nu werd het wel eens tijd om er eens één van dichtbij te bekijken!

Various CMS's were used in the past by me:

  1. Various offline generators like QuickSite
  2. Wordpress
  3. Social Media (Google Plus mainly)
  4. Known

And now I have switched to Hugo, a nice Static Site Generator.

Why?

Content Management Systems are nice when you deal with creating a lot of cont...

Continue reading...

Pokemon

pokemon

Gisteren was ik een rondje fietsen zoals ik dat vaak ‘s avonds doe na een dag op de stoel aan het werk geweest te zijn. Ik werd door een groepje kinderen aangesproken met de tekst:

“Hij zit aan de andere kant hoor!”

Het ging om een onderdeel van het Pokemon Go spel, het vangen van een Pokemo...

Continue reading...

Het kasteel van Almere.

Soms gaat bemoeizucht veel te ver. Zoals hier te zien is in slechts 3 tweets:

Continue reading...

Een mooie grote stoel, kwam ik tegen tijdens een fietstocht. Zo te zien moeten we hier nog wel eens heen als het lekker weer is, volgens mij kunnen we ons er wel een dagje vermaken.

We hebben de toren bij Airport Lelystad beklommen. Het was best winderig en dus ging de toren aan de bovenkant behoorlijk heen en weer.

Wie o wie is zijn handschoen kwijt?

Tijdens een wandeling kwamen we deze mooie zonsondergang tegen. Dat was het wel waard om even een foto van te maken!

We zijn vanmiddag met z’n vieren naar het bevrijdingsfestival geweest in de stad. Onze zoon was met koningsdag niet weg te slaan bij het podium en gelukkig is er kort na koningsdag alweer een gelegenheid om naar de artiesten te kijken. Het was super druk, de beveiliging was behoorlijk strikt — al gi...

Continue reading...

We zijn naar het centrum geweest om even over de markt heen te lopen. Het was best druk, maar het was ook wel gezellig en er was live muziek!

In een artikel van Scientias wordt de vraag gesteld "Bijna dertig jaar na de kernramp van Tsjernobyl buigen we ons over een belangrijke vraag: is er in de toekomst wel plek voor kerncentrales". Het antwoord op die vraag is wat mij betreft volmondig "Ja!", maar niet in de vorm die we nu kennen en geb...

Continue reading...

Vanmiddag hebben we een lekkere wandeling gemaakt door de Lepelaarplassen. Het was heerlijk weer en het rook lekker. Daarnaast hebben we nog een paar mooie foto’s gemaakt.

Vanmiddag zijn we naar de kermis geweest. Het was er best druk, maar we konden toch in de meeste attracties even een ritje maken.

Vandaag mochten de kids afzwemmen voor hun “Kikker Brons” diploma. Het ging goed en ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. Bovendien was het supergezellig, maar wel erg warm pfffff :)

Het is veertien jaar geleden dat we elkaar voor het eerst zagen in het zwembad in Almere Buiten. Het is zeven jaar geleden dat wij elkaar het jawoord gaven in het bijzijn van slechts onze getuigen en een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Onze eerste afspraak was in het zwembad op 29 januar...

Continue reading...