Pokemon

Fri, Jul 22, 2016 in using tags humor

Pokemon Gisteren was ik een rondje fietsen zoals ik dat vaak ‘s avonds doe na een dag op de stoel aan het werk geweest te zijn. Ik werd door een groepje kinderen aangesproken met de tekst:

“Hij zit aan de andere kant hoor!”

Het ging om een onderdeel van het Pokemon Go spel, het vangen van een Pokemon. Vanmorgen zag ik deze tweet voorbij komen. Heel toepasselijk.

…Nee, ik speel het spel niet. Ik heb wel een tijdje Ingress gespeeld, maar heb dat inmiddels ook achter me gelaten. Het is wel leuk te zien dat er zoveel mensen ‘s avonds op straat zijn, puur om het spelletje te kunnen spelen. De hoeveelheid personen die ik tegenkom met een telefoon voor zich is ook aanmerkelijk hoger geworden de laatste week. Ik ben benieuwd hoe lang het aanhoudt, bij Ingress werd het na een tijdje een beetje saai voor mij.